امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات

مقاله تصویر سازی شعر کودک

مقاله تصویر سازی شعر کودکدسته: هنر و گرافیک
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 26 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 24

تحقیق درمورد تصویر سازی شعر کودک در 24 صفحه در قالب Word قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

توضیحات :

تحقیق درمورد تصویر سازی شعر کودک در 24 صفحه در قالب Word قابل ویرایش.

بخشی از متن :

مقدمه
امروزه به هر جا که نظر افکنیم مشاهده می کینم که تصویر همه جا را احاطه کرده و نقش عمده ای را در ارتباطات بشهری به عمده دارد ، در واقع تصویر جزء لاینفک زندگی انسان می باشد . در دنیای امروز فن ارتباط تصویری از اهمیت فوق العاده برخوردار است . چو ن از طریق تصویر مفاهیم زیادی را می توان در هر نقطه دنیا که با شیم بیان کرد و این مسئله هیچ حد و مرزی را نمی شناسد . به همین دلیل باید با آموختن و شناسانده شدن ابعاد پنهان تصویر و درک مفاهیم پیچیده ان با دنیای پررمز و راز تصویر سازی آشنا شویم مخصوصاٌ0 تصویر سازی برای کودکان که خود از جایگاه ویژه ای برخوردر است و باید در این زمینه دقت عمل لازم را در نظر داشت ، زیرا کودکان موجوداتی لطیف و دوست داشتنی با دنیایی مخصوص به خود هستند .
تاریخچه تصویر سازی
تاریخچه تصویر سازی در جهان
تصویر سازی در طول تاریخ جزء روایت گوی تصویر یا داستان پروازی تصویر نبوده است . آقا شروع داستان سرایی به صورت مکتوب خود با آغاز تمدن های اسطوره یی‌ وپیدایش اشکال خط نوشتاری ( که قدیمی ترین آن ها خطوط تصویری ،مانند خط هیروگلیف مصری وخطوط میخی باستان از قبیل خط سومری وعیلامی )
بوده است که به کمک آنها افسانه های اساطیدی درکتیبه های سنگی و مهرها یا پاپیروس نوشته می شد .در خلاق تمام آن تصاویر داستان هایی در مورد خلقت جهان و انسان ، نیروهای مافوق طبیعی وراز تولد و مرگ و جهان ماورا موجود بود که در پلان های داستانی به هم مربوط می شدند .
آثار منظومی چون مقامات حدیدی ، ورقه و گشاه ؛ کلیله و دمنه و دیوان های اشعار چون شاهنامه ( که یک منظومه اشعار حماسی است ) و داستان های عاشقانه در منظومه هایی مثل حماسه نظامی که در این ها تصاویر بیانگر مفاهیم داستانی موجود در اشعار‌ می‌شدن . سپس در دوره صد ساله اخیر تصویرسازی معاصر در سبک های قهوخانی و سقاخانه ای دیگر بار داستان های حماسی شاهنامه در پرده سازی ها و حکایت های مذهبی مانند داستان های مربوط به واقعه کربلا به تصویر کشیده شدند .

طبقه بندی انواع تصویرسازی
هند تصویرسازی معاصر از اواخر قرن نوزدهم میلادی به دوشاخه تصویرسازی داستانی و تصویرسازی تبلیغاتی تقسیم شد .که به تدریج با معرفی تکنولوژی بصری (تصویر ی ) و وسایل ارتباطات جمعی نظیر سینما و دوربین های سینما توگراف و تلوزیون ( از دهه 1950) میلادی به بعد از تصویرسازی داستانی شاخه تصویرسازی متحرک که همانا ( پویانمایی ) می باشد پدیدار گشت ارتباطی نظیر کامپیوتر ها ( رایانه ) و ابزارهای ارتباطی تصویری دیجیتالی و ارتباطات انسان – ماشین ، نظیر امکانات ارتباطی روباتیک( سازه های کامپیوتری متحرک ) در معرفی اشکال جدید بازی ها ی کامپیوتری مثل ( واقعیت مجازی ) کاملاٌ متحول شده است .
تصویرسازی داستانی غیر متحرک به همراه متون داستانی همواره نقاط اوج احساسی یا وقایع تعیین کننده را به شکل پلان های تصویری به موزات مسیر حرکت داستان ، تجسم بخشیده است که نمونه های آن را در کتاب های قصه برای کودکان و داستان های پلیسی فبایی و کمیک استریپ ها می توان یافت .
با بررسی کاتالوگ های موزه های و گالری های تصویرسازی در دنیا و طبقه بندی آثار تصویرسازان در سطح بین الملل بر طبق « معیارهای انجمن های حرفه ای تصویر سازان ، نظیر جامعه تصویر سازان و سالنامه ی موزه ی تصویر سازی امریکا » تصویر سازان به پنج گروه عمده تقسیم شده اند که عبارتند از :
1- تصویرسازان نشریات ( که در روزنامه ها و مجلات غالباٌ به عنوان کاریکاتوریست های ) اجتماعی سیاسی یا تصویر سازان چندی فعالیت دارند ).
2- تصویرسازان کتاب ها ( که یا عنوان ها و موضوعات را به شکل جلد و یا مضامین داستانی را که در کتاب های داستانی تصویرسازی می کنند ).
3-تصویرسازی تبلیغاتی( تصویرسازی پوسته های تبلیغاتی ، آگهی های تجارتی و تصویر سازی مربوط به بسته بندی کالاهای مصرفی نظیر مواد غذایی و دارویی وغیره ).
4-تصویرسازان بنیادها و موسسات و نهاد ها ( نظیر تصویر سازانی که پیام های موسسات و نهادهای هنری ، اجتماعی ، خیریه ، ورزشی ، خدماتی ، سیاسی ، و آکادمیک یا علمی را به مخاطبین خود منتقل می سازد ).
5-تصویرسازان بین الملل ( که در آثارشان هویت های فرهنگی ، بومی ، نژادی
تاریخی و جغرافیایی ملت ها و کشورها ، انعکاس می یابد ).

تصویر سازی
هنر تصویرسازی از شاخه هنرهای کاربردی می باشد که تصویر گر برای بیان ایده ها و ادراگ خود از عناصر تجسمی به بهترین نحو سود می جوید به دلیل وجود خصیصه ی کاربردی، این هنر از نقاشی متفاوت می باشد . این تفاوت به علت گوناگون از جمله محدودیت زمانی است که سفارش دهندگان به تصویر گر تحمل می نمایند .عامل دیگری قضاوت و داوری توسط مردم از آثار تصویر گران پس از انتشار آن است « تصویرگر باید فرا گیرد که ضمن ایجاد تصویر و رعایت اصول آن سلایق مختلف سفارش دهندکان و ازهان عمومی را در نظر داشته باشد.»
تصویر گر باید سعی کند پیام هایی را که درصد انتقال آن می باشد ، از نظر موضوع ومحتوای فکری و شکل و قالب افکارش را بسیار غنی و با ارزش و با رعایت همه جانبه اصول زیبایی شناسی ارائه نماید نقاشان فارغ از محدودیتی که در پیش روی خود دارند خواسته ها و ایده های خود را در یک موضوع و به شکل دلخواه خود به تصویر می‌کشند .
امروزه اغلب مشاهده می شود که بین نقاشان تابلوساز و تصویر گران رقابتی دیده می‌شود که هر دو آن ها مجبور هستند با ارائه ی تکنیک های جدیدتر و دست یابی و مجهز شدن به وسایل و ابزار مدرن اجرایی ، دامنه رقابت خود را گسترش داده و به خلق آثاری که از حیث تکنیک غنی بوده اند و بتوانند برای سفارش دهندگان خوشایند باشد دست می زنند . گاهی اوقات در این رقابت ها هنر به معنی واقعی خود دچار آسیب می‌شود . بدین صورت که اغلب هنرمندان خواه ناخواه فریفته‌ی تکنیک های جدید گرافیکی شده و در پوشش هنر ، بدون درک اصول و بدون تشخیص قابلیت شکل پذیری عناصر گرافیکی صرفا ٌ به ارائه آثار تکنیکی می پردازد ،در این زمینه ، همواره یکی از پیدایش هنرهای کربردی فعالیت های برخی از هنرمندان بیشتر در حیطه چاپ بود و هنرمندان تصویر سازی تنها تصویر گران صنعت چاپ بودند . آن ها برای بیان مفاهیم و رخدادهای جامعه خود و بازنمایی وقایع بلافاصله در محل حادثه حضور یافته یا احضار می شدند و پس از طراحی آن وقایع با سرعت مهارت زیاد آن طرح ها را روی چوب یا فلز حکاکی می کردند و سپس در دسترس عموم قرار می گرفت . با گذشت زمان و توسعه فعالیت های هنرمندان در این زمینه ، گرایش های مختلف هنر تصویرسازی ، که کاربرد های جدید تری یافته بودند ، به تخصص های جدید تبدیل شد . تقسیم بندی این تخصص ها براساس نوع کاربرد آن ها صورت می گرفت . نقاشی پایه و اساس کلیه فعالیت های هنری حوزه ی هنرهای تجسمی به شمار می آید . در گذشته به کلیه نقوش روی دیوارها ، سفال ها ، اشیای مختلف ، البسه ، کتب مذهبی –ادبی و غیره نقاشی می‌گفتند . کاربردی ترشدن بخشی از هنرهای تجسمی در زندگی روزمره جوامع بشری ، هنر ارتباط تصویر ( گرافیک ) از قرن 19 میلادی به طور جدی و در سطح گسترده ای مطرح گردید . هنر تصویرسازی که از جمله هنرهای کاربردی است شاخه ای از گرافیک می باشد . تصویرسازی هنری است که تصویرگر در آن اقدام به روایت گری مصور می‌نماید .موضوع کار تصویر گر در آن اقدام به روایت تصویرمصور می نماید موضوع کار تصویر گرمی تواند یکی از داستان های مذهبی – ادبی – تاریخی – علمی و......باشد . البته تصویرسازی فقط یک هنر روایتی نیست ، بلکه دامنه آن بسیار وسیع می باشد و می‌تواند مفاهیم افسانه ای قهرمان پردازی از یک شخص یا یک ایده را شامل شود علاوه بر آن ها تصویر گر می تواند یک مترجم بصری باشد که در اینجا هدف او ایجاد رابطه ای عمیق و احساسی بین دو عنصر متن و تصویر می باشد .با ظهور تلویزیون و گسترش تبلیغات تلویزیونی و استقبا ل افکار عمومی از آن و قابل دسترس بودن و سرعت انتقال پیام در آن باعث شده است که استفاده از تصویر سازی مطبوعاتی محدود تر شود . ولی اکثر اوقات تصویرسازی از عناصر سازنده و ریشه ای بسیاری از تصاویر تلویزیونی می باشد . البته ، امروزه تصویرگران از کلیه ابزارها و امکانات بیانی برای به تصویر گشیدن موضوعات خاص استفاده می نمایند . حتی سایر فنون ، ابزارها و هنرهای دیگر از قبیل عکاسی ، مجسمه سازی ، نقاشی ، خوشنویسی، حکاکی ، سینما ، وتلویزیون . در سال های اخیر انواع کامپیوتر و نرم افزارهای گر افیکی در اختیار تصویر گر می باشند تا او متناسب با سفارش و محتوای موضوعات مختلف از آن ها سود جویده به عبارتی امروزه کامپیوتر و نرم افزارهای آن همانند لوازم طراحی و نقاشی از قبیل قلم مو ، ایربراش را پید و گراف و شابلون و ......در اختیار هنرمند تصویرسازی می باشد .
« هنرهای مختلف علی رغم این که هر کدام از وسایل و شیوه های اجرایی خاصی استفاده می کنند ولی نکته مشترک در بین آن ها بیان تصویری می باشد » تفاوت های اجرایی فقط گاهی اوقات مرزهای ظریفی را در بیان موضوعات مختلف ایجاد می کنند . ولی این جزئیات اجرایی و بیانی همانند زبان های مختلف در بین جوامع مختلف می باشد و در اصل از حیث محتوا و درک مخاطبان و انتقال ایده ها با هم یکسان می باشند . مگر برخی از ویژگی های خاص فرهنگی که در بین جوامع مختلف برداشت های مختلفی دارند متمایز از این طرز فکر با شد امروزه با توجه به رشد و توسعه زندگی بشری و دست یابی او به تکنولوژی مدرن هنر تصویر سازی هنر تصویرسازی کاربردهای فراوانی از جمله تبلیغات ، در زمینه تصویرسازی برای فیلم های نقاشی متحرک ( انمیشن ) و همچنین تابلوهای محیطی رایانه ای تبلیغاتی مشغول می باشند . بطور قطع رعایت اصول زیبایی شناسی دراین قبیل تابلوها می تواند چهره عمومی شهرهای بزرگ را که دچار دستخوش زیادی شده اند ترمیم سازد و به جامعه و مردم خود شادابی خاصی بخشد .
و...

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

برچسب ها : تاریخچه تصویر سازی در ایران , تاریخچه تصویر سازی در جهان , تحقیق تصویر سازی کتاب کودک , تحقیق در مورد تصویر سازی کتاب کودک , تصویر سازی تصویر سازی کتاب , تصویر سازی کتاب کودک , تصویرسازی داستانی , دانلود مقاله تصویر سازی کتاب کودک , کتاب کودک , مقاله تصویر سازی کتاب کودک , مقاله در مورد تصویر سازی کتاب کودک

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر