امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات

تحقیق بررسی آندوسكوپی و كاربرد آن

تحقیق بررسی آندوسكوپی و كاربرد آندسته: علوم پزشکی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 43 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 67

تحقیق بررسی آندوسكوپی و كاربرد آن در 67 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 11,700 تومان

خرید

تحقیق بررسی آندوسكوپی و كاربرد آن در 67 صفحه ورد قابل ویرایش


تاریخچه آندوسكوپی

كلمه آندوسكوپ از 2 كلمه یونانی به معنای « درون  » و « دیدن » تشكیل شده است . عبارت endoscopy به معنای استفاده از تجهیزات برای معاینه درون ارگان های حفره مانند بدن به صورت دیداری است . در علم پزشكی از دیر باز تمایل و رغبت برای دیدن اجزای درون بدن نیروی محركی بوده است تا بدان وسیله بتوان به بیماران كمك كرد . در كنار جراحی باز ، این روش معاینه و  جراحی با كمترین تهاجم به بدن ، روشی ظریف و استادانه و ماهرانه البته با كمترین مشكل برای بیمار محسوب می شود .

طبیعت راه رسیدن به این هدف را فراهم آورده است . دستیابی به درون ، از طریق حفرات و سوراخ های بدن انسان امكان پذیر است .

برای اولین بار در سال 1868 ، آدولف كاسمال با وارد كردن لوله ای غیر قابل انعطاف به داخل معده یكی از بیماران خود آندوسكوپی (gastrointestinal) Gl را پایه گذاری كرد . در سال 1881 پزشك اتریشی آقای johann bonmilulioz به دنبال تحقیقات صورت گرفته با همكاری صنعتگران معروف آن زمان مبادرت به اختراع اولین گاستروسكوپ نمود كه انتهای دیستال آن (distal tip) نوری داشت كه توسط لامپ پلاتینی تامین می شد در ادامه تحقیقات ارزشمند جهت ساخت اولین گاستروسكوپ جایگزینی فرم خاصی از لامپ ادیسونی به لامپ پلاتینی نیز مورد بررسی قرار گرفت . در سال Elsner گاستروسكوپ غیر قابل انعطافی را عرضه نمود كه از سیستم لنزی بهره مند بود . به همین سبب امكان استفاده از نوك ابزار دستگاه به صورت لاستیكی میسر و به تبع آن صدمات به حداقل می رسید .

امروزه در مسیر پیشرفت و  تكامل علم آندوسكوپی از سیستم های نور پیشرفته ای برای انتقال تصاویر و همچنین انتقال نور و روشنائی بهره گرفته می شود و این در حالی است كه حدود 100 سال پیش انتقال تصویر حتی بدون استفاده از لنز و تنها با استفاده از یك تیوپ صورت می گرفته است .

اگر چه ساخت آندوسكوپ های نیمه انعطاف پذیر تحول بزرگ در سیر مراحل تكامل آندوسكوپ ها بود اما عدم توانائی آن ها در برداشتن نمونه های بیوپسی و محدودیت دید تمامی زوایا باعث گردید تا آندوسكوپ های فیبر نوری ارایه شوند . در سال 1965 تیم تحقیقاتی متشكل از Curtis , Hirschowitz موفق شدند اجزاء فیبروسكوپ را مهیا كنند ولی تنها مشكلی كه در این زمینه وجود داشت كیفیت پایین دسته فیبرهای نوری بود كه به دلیل  نشت نور بین پرتو ها به وجود می آمد .

با استفاده از پوشش شیشه ای با ضریب شكست كمتر این مشكل نیز تا حدی
مرتفع گردید و بدین ترتیب اولین فیبروسكوپ در سال 1957 به جامعه پزشكی عرضه شد .

در حال حاضر از آندوسكوپ ها نه تنها در درمان بیماری ها و نه تنها در علم پزشكی بلكه در علم مكانیك ( دیدن اجزا و قطعات درون ماشین آلات مختلف ) و باستان شناسی ( نگاه كردن به سازه های درونی كلیساهای قدیمی با استفاده از تلسكوپ آندوسكوپ ها ) نیز استفاده می شود .


منابع نور

در گذشته منبع نور مورد استفاده در آندوسكوپی ، لامپ های تصویر تنگستن بودند كه بر سر تلسكوپ گذاشته شده و به داخل بدن فرستاده می شد ، چون این لامپ ها از ابتدا به منظور خاص آندوسكوپی طراحی آن ها هدر می رفت یا به اصطلاح گم می شد و دلیل آن هم این بود كه نقاط نورانی خروجی از لامپ (outpur spot) از نظر اپتیكی با ناحیه فعال الیاف فیبر نوری همخوانی كافی نداشتند . به علاوه نور لامپ های تنگستن زرد رنگ است و این موضوع روی ظاهر رنگ بافت تاثیر می گذارد كه این پدیده هم به نوبه خود می تواند ظاهر منطقه ملتهب را عوض كند .


منابع نور با شدت پایین ( منابع نور آزمایشگاهی ) و منابع نور با شدت بالا

یك منبع نور استفاده شده برای آندوسكوپی بایستی شرایط زیر را دارا باشد .



1 ـ روشنائی كافی كه بتواند میدان دید را به خوبی روشن كند و همچنین خلوص رنگ بالا كه از طریق آن بتوان به معاینات و جراحی های آندوسكوپی در نقاط ظریف و حساس بدن پرداخت .

2 ـ تشعشع مادون قرمز كه منجر به انتقال حرارت تشعشعی به داخل حفرات بدن می شود تا حد امكان حداقل گردد ( این تشعشعات ممكن است منجر به سوختن بافت در محل تماس با آن شود )

3 ـ الكتریكی منابع تغییر مبدل ها بایستی از پرسنل  اتاق عمل كاملا ایزوله شده باشند طوری كه هیچ گونه ارتباطی در این بین برقرار نباشد .

4 ـ فن های استفاده شده برای كاستن حرارت نبایستی حجم خیلی زیادی از فضا را اشغال كنند طور كه باعث ایجاد اغتشاش (tubulence) و نویز و سر و صدای اضافی بشوند .

با پیشرفت علم آندوسكوپی تقاضای فرایند هایی برای استفاده از منابع نور با شدت بالا صورت گرفت . این منابع امروزه به طور وسیعی در موارد زیر استفاده می شوند :

1 ) اعمال جراحی كه در آن ها از آندوسكوپی فیبرنوری از نوع Flexble ( انعطاف پذیر ) استفاده می شود .

2 ) اعمال جراحی كه در آن ها از فیبر های نوری انعطاف پذیر با اتصالات مورد نیاز برای مقاصد آموزشی استفاده می شود .

3 ) كـاربردهای مستند سازی كه ممكن است به صورت سینماتوگرافی یا تلویزیونی باشد .

برای منابع نوری از لامپ های مختلفی مانند گزنون ، كوارتز ، هالوژن ، بخار جیوه و غیره استفاده می شود .

لامپ های هالوژن دارای توان 150 وات هستند و نور زدی ایجاد می كنند و برای حالت استفاده با چشمی مناسب هستند لامپ های metal ، توانی تا حد 250 وات ایجاد می كنند و نور آن ها سفید است . لامپ های زنون توان در حدود 300 وات ایجاد می كنند كه این مورد آخر بیشتر در آندوسكوپی قفسه سینه و اطراف قلب كه رگ های خونی فراوانی وجود دارند استفاده می شود . زیرا خون تیره رنگ بوده و برای دیدن این نواحی ، باید از منبع نور با توان بالا استفاده شود .

این منابع نور كوچك و فشرده می توانند میدان دید حدود 70 درجه را در فیبرهای اپتیك به وجود آورند .

نور از طریق فیبر نوری از منبع نور سرد به تلسكوپ یا فیبروسكوپ منتقل می شود . علت این كه به این منبع نور ، واژه سرد اطلاق می شود آن است كه نور در محل دیگری ایجاد می شود و از طریق فیبر به محل منتقل می شود ، بنابراین نور مربوطه گرمائی ندارد .این منابع دو وظیفه اصلی بر  عهده دارند . وظیفه اول این منابع تامین انرژی روشنائی مناسب برای انتقال داخل بدن و دوم تامین هوای فشرده مناسب و نیز هدایت آب و هوای فشرده به سر فیبروسكوپ به منظور شستشوی لنزهای انتهائی دستگاه می باشد در یك تقسیم بندی منابع نور سرد بر اساس لامپ استفاده شده در آن ها تفكیك و مشخص می شوند كه در قسمت قبل توضیح داده شد .

بافت مورد نظر كه توسط آندوسكوپ دیده می شود 2 خاصیت مهم جذب (absorption) و پراكندگی ( Scattering ) را در مقابل نور از خود نشان می دهد :

(Absorption) : تبدیل انرژی مكانیكی به گرمائی هنگام عبور نور از بافت را گویند كه علت آن نزدیكی ملكول ها كنار همدیگر و اصطكاك آن هاست .

( Scattering ) : وقتی نور به ذرات بافت برخورد می كند ، اگر ذرات نسبت به طول موج دارای ابعاد كوچك تری باشند هر كدام از آنها پرتو را گرفته و خود را مثل یك منبع تولید نور عمل كرده ، به كلیه جهات انرژی می فرستند . این پدیده در داخل هر بافت اتفاق می افتد نه در مرز مشترك بین دو بافت . پس پراكندگی در تمام جهات رخ می دهد هر دو این خاصیت ها به رنگ نور تابیده شده و طول موج آن بستگی دارند . خون ، طول موج های مربوط به رنگ های آبی و سبز را به شدت جذب می كند به همین دلیل تصویر حاصل از آندوسكوپی ، هنگامی كه در بافت خونریزی اتفاق افتاده باشد ، تیره می گردد . همچنین هنگام انجام عمل سیستوسكوپی ( معاینه مثانه ) در مثانه ای كه از مایع شستشو پر شده است اغلب داخل مثانه تیره و تار به نظر می رسد كه علام Scattering شدید نور تابیده شده است .
انتقال تصویر

اگر هر كدام از فیبرها داخل یك ماتریس منظم قرار داده شوند انتقال تصویر را خواهیم داشت . این مفهوم همان است كه image waveguide ( هدایت تصویر ) نامیده می شود . این ماتریس منظم شده قابل انعطاف است و دارای عناصر مركزی و المان های ارزشمند بسیاری است كه یك فیبروسكوپ را تشكیل می دهد . فرآیند ساخت فیبروسكوپ ها بسیار هزینه بر است . در حدود 20000 فیبر نوری منظم ( الیاف فیبر نوری ) در یك image waveguide شركت دارند .

آرایش ترتیب یافته و منظم این فیبرهای نوری طوریست كه یك عنصر تصویر
( pictue element = pixel ) در یك مكان مشخص و ویژه ، در یك انتهای image waveguide ، دقیقا با مكانش در انتهای دیگر تطابق دارد . فیبرهای اطراف نیز به همان شكل آرایش یافته اند . هر فیبر مستقل از فیبر دیگر ، نوری را كه بر سطح آن فرود می آید منتقل خواهد كرد . برای انتقال یك تصویر ، حتی اگر دسته فیبر خم شود فیبرها باید دارای وضع نسبی یكسان و صافی باشند تا هر عنصر فیبری سهم مناسب در ایجاد كل تصویر داشته باشد . دسته نامبرده را دسته همدوس می نامند . پس در كل دو دسته فیبر نوری خواهیم داشت :

1 ـ فیبر نوری تصویر كه از حدود 20000 تا 40000 فیبر نوری تشكیل می شود كه طی یك پروسه خاص با نظم ماتریس در كنار هم قرار می گیرند تا تصویر را به خوبی منتقل كند .

2 ـ فیبر نوری روشنائی كه از حدود 30000 تا 50000 فیبر نوری تشكیل می شود تا حداكثر انرژی روشنائی را از منبع نور سرد به سر آندوسكوپ منتقل كند .


قدرت تفكیك تصویر :

یعنی میزان جزئیات قابل رویت ،‌ به ظرافت فیبر واحد و نزدیكی و فشردگی فیبرها نسبت به یكدیگر بستگی دارد . اگر نگاهی به یك فیبروسكوپ از انتهای آن بیاندازیم ( distal end ) ناحیه اشغال شده توسط لنزهای image waveguide اغلب بیشتر از یك میلی متر نمی باشد رزولوشن یك فیبروسكوپ محدود است . قطر خارجی تا حد امكان باید كوچك تر باشد تا رزولوشن تصویر تا حد ممكن بالا بیاید .


مزایای استفاده از فیبروسكوپ ها

مزایای استفاده از فیبروسكوپ ها از این نظر است كه :

-         حتی قطرهای كمتر از mm 1 هم می تواند ساخته شود ( miniscope )

-    وسایل نیمه سخت ( در عین این هر وسیله مكانیكی خم شونده به یك وسیله نوری rigid ممكن است آسیب برساند ) می تواند ساخته شود .

-         كاربردهای خیلی خاص را نیز تحت پوشش قرار می دهد .

مهم ترین تفاوت بارز بین فیبروسكوپ ها و اسكوپ های سخت ( rigid ) آن است كه تصویر از طریق یك سیستم رله انتقال داده نمی شود بلكه از طریق یك هدایت نوری Flexibie صورت می گیرد بنابراین تمام وسائل جراحی و غیره می توانند به شكل انعطاف پذیری ساخته شوند البته تا آنجا كه خواص مواد این اجازه و امكان را به ما بدهد . شگل ( 7 ) نمایش شماتیك یك فیبروسكوپ را نشان می دهد .


آندوسكوپی در تخصص گاستروانترولوژی
كاربرد آندوسكوپی در بیماری های دستگاه گوارش

آندوسكوپی در اصل یك ابزرا است كه می توان از آن در جهت تشخیص و درمان بیماری ها سود جست . برای استفاده بهینه از این دستگاه باید اندیكاسیون های به خصوصی در نظر گرفته شود .

اصولا بیماران مراجعه كننده به مطب ها و مراكز تخصصی گوارش به دو دسته تقسیم می شوند یا مشكلات آن ها (organic) ساختمانی است و یا مشكلات ( Functional ) عملكردی دارند .

در گروه اول اصولا سوء هاضمه ( Dyspepsia ) بیماران به دلیل ضایعاتی نظیر زخم اثنی عشر ، یا زخم معده یا از وفاژیت می باشد . یا مسائلی ماند مصرف زیاد داروهای موسوم به Nsaid مشكلات ارگانیك برای بیمار ایجاد كرده است . همچنین بیماری هایی نظیر سرطان ها ( Malignancy ) یا سنگ كیسه صفرا یا پانكراس برای بیمار ایجاد سوء هاضمه كرده است كه در این موارد با بررسی می توان محل ضایعه را تشخیص داد .

در گروه دوم با وجود علائم در بیماری هیج ضایعه ارگانیك مشاهده نمی شود در این حالت می توان این علائم را به مشكلات عملكردی ( Functional ) دستگاه گوارش نسبت داد .

بیشتر بیماران مراجعه كننده جزو دسته دوم بوده و مشكلات Functional دارند كه گروه بزرگی از این دسته را هم بیماران ( imitable Bowel Syndrome ) BS تشكیل می دهند . بیماری سندروم روده تحریك پذیر یا همان IBS دارای یك سری علائم است . مثل اسهال و یبوست متناوب ، نفخ شكم ، درد شكم ، و غیره كه برای گذاشتن تشخیص این بیماری معیارهایی را در نظر می گیریم . مثلا در یك روش اگر بیمار 4 كراتریای از 7 كراتریا یا تشخیصی را داشته باشد با احتمال 95 درصد IBS دارد . 5 درصد احتمال دارد كه بیماری های دیگری نظیر نظیر سلیاك كرون و یا كانسرو …. داشته باشد ..

گروه دیگری از بیماران functional هم دچار functional Dyspepsia هستند . به طور كلی در بیماری فانكشنال بر اساس علایم هشدار دهنده اقدام به آندوسكوپی می كنیم مثلا بیماران بالای 45 سال حتما باید بررسی آندوسكوپی شوند چون یك درصد افراد بالای 45 سال كه با علائم Functional dyspepsia می آیند Malignancy ( سرطان ) دارند .

یا در كسانیكه سیگار یا الكل یا داروهای Nsaid مصرف می كنند و یا سابقه كاهش وزن شدید و ابتلا به كانسر یا زخم دارند اقدام به آندوسكوپی می كنیم .

اصولا دید پزشكان نسبت به آندوسكوپی دو جنبه دارد .

1 ـ آندوسكوپی تشخیصی

2 ـ آندوسكوپی درمانی

بیشترین كمكی كه در حال حاضر به وسیله این ابزار به بیماران ارائه می شود از طریق آندوسكوپی درمانی است زیرا بسیاری از بیماران به این طریق از اعمال جراحی نجات پیدا می كنند .

از نظر تكنیكی تقریبا تمامی اسكوپ ها از یك مكانیسم و قاعده كلی پیروی می كنند فقط بر اساس ویژگی ها قیمت های مختلف لوله گوارش دارای پهنا و یا طول متفاوت می باشند .

مثلا برای بررسی مری از ازوفاگوسكوپ استفاده می كنیم . به وسیله ازوفاگوسكوپی می توان ضایعات مری از ازوفاژیت گرفته تا تومورهای مری را مشاهده كنیم و با پروب مخصوص از این ضایعات بیوپسی تهیه كنیم .  تا این مرحله از وفاگوسكوپی تشخیصی است . در ازوفاگوسكوپی درمانی مثلا می توان از طریق پروب بیوپسی ، تومورهای مری را لیزر كرد به این وسیله به صورت تسكینی تومورها را درمان كرد . یعنی راه را در مری باز كرد البته درمان تومورها به این طریق قطعی پروب بیوپسی ، تومورهای مری را لیزر كرد به این وسیله به صورت تسكینی تومورها را درمان كرد . یعنی راه را در مری باز كرد البته درمان تومورها به این طریق قطعی ( Curative ) نیست . همچنین می توان پولیپ های مری را برداشته یا اصطلاحا پولیكپتومی كرد .
پیامهای سیستم SYSTEM RECORDS :

عمومی ـ از آخرین كالیبراسیون ـ از آخرین محاسبات

دكمه مربوط به وضعیت سیستم ( SYSTEM STATUS SOFTKEY ) تنها در صورتی مورد خواهد بود كه وضعیت پیامی در این ارتباط وجود داشته باشد .
INSTRUMENT STATUS – ( وضعیت دستگاه ) :

مربوط به یكی از اعمال زیر می گردد كه در قسمت INSTRUMEN STATUS روی خط شماره یك صفحه مانیتور نمایان می شود .

START UP : برنامه START UP بعد از روشن شدن ABL 500 اجرا می گردد .

READY : هنگامی روی صفحه ظاهر می شود كه ABL 500 آماده برای انجام محاسبات آماده است .

MEASURMENT : هنگامی روی صفحه ظاهر می شود كه دستگاه مشغول انجام محاسبات روی نمونه خون و یا گاز و یا محلول های كنترل می باشد .

FLUSH : هنگامی روی صفحه ظاهر می شود كه محفظه های اندازه گیری
( MEASURING CHAMBER )  پس از برنامه GAS CAL CHECK توسط یك برنامه شستشوی مختصر تمیز می شوند . ( در حال یكه دستگاه در وضعیت READY قرار دارد چنانچه پس از 60 دقیقه هیچگونه محاسبه یا كالیبراسیونی صورت نگیرد یك FLUSH صورت می گیرد . )

( TOTAL CAL – CAL 1 – CAL 2 – GAS CAL - GAS CAL 2 ) : هر یك از اینها به هنگام انجام كالیبراسیون مختص خود روی صفحه ظاهر می گردد .

( RINSE – CLEANING – PROTEIN REM – DECONTAMINATION – REFILL – LS ADJUST ) :

هر یك از  اینها به هنگام اجراء برنامه حفاظت و نگهداری مختص خود روی صفحه ظاهر می گردد .

STANDBY : وقتی كه ABL 500 در حالت STANDBY می باشد روی صفحه ظاهر می گردد .

CAL PENDING : بمدت 10 دقیقه پس از خروج از برنامه STANDBY روی صفحه ظاهر می ماند .

HOLD : هر گاه دستگاه در حالت HOLD باشد بر روی صفحه نمایان می شود . ABL 500 بدلایل زیر به حالت HOLD خواهد رفت .

الف ـ برداشتن مادول ورودی

ب ـ برداشتن در پوش مجرای ارائه نمونه و یا در پوش قسمت THERMOSTATTING .

ج ـ فشار دكمه HOLT ANALYZER خارج می شود روی صفحه ظاهر می شود .

RINSE ERROR : هنگامیكه ظرف حاوی محلول شستشو خالی بوده و یا اشكالی در مسیر RINSE قرار داشته باشد روی صفحه ظاهر می شود .

POWER ON : بعد از پیام START UP  زمانیكه كنترل RAM ها و ROM ها به پایان رسیده نمایان می گردد .

LOADING : در طول مدت برنامه START UP  زمانیكه برنامه های مربوط به قسمت مرطوب دستگاه در حال خوانده شدن هستند روی صفحه نمایان می باشد .


وضعیت كار دستگاه ( OPERATING STATUS )

عبارت از آغاز یك عملیات پس از فشار یك دكمه و یا باز نمودن در پوش ارائه نمونه توسط اپراتور می باشد . بعضی اوقات مولفه های دستگاه
( INSTRUMENT STATUS ) باعث تغییر طرز كارا ( OPERATING STATUS ) می گردند بعنوان نمونه صفحه مشخصات در پایان انجام محاسبات به صفحه نتایج تغییر می یابد .


START UP ( راه اندازی ) ABL 500

به هنگام خاموش شدن ( SWITCHED OFF ) ، دستگاه اطلاعات زیر را خود ذخیره می نماید .

-    برنامه SET UP سیستم كه عبارت از برنامه SERVICE اطلاعات
BACK GROUND دستگاه می باشد .

-         QC STATISTIC , QC PLOT , QC LOG

-         اطلاعات مربوط به WARM START UP ( آخرین داده های كالیبراسیون )

-         برنامه حفاظت و نگهداری زمانبدی شده و برنامه پروتئین زدائی زمانبندی شده .

-         سطح مایعات

-         بایگانی وضعیت سیستم SYSTEM STATUS LOG

-    هنگامی كه دستگاه ABL 500 روشن می گردد می تواند هر یك از برنامه های COLD START UP و یا WARM START UP را آغاز نماید .

-         COLD STARTUP ـ در صورتی می بایست انتخاب شود كه یكی و یا بیشتر از شرایط زیر برقرار باشد .

-         دمای قسمت THEPN\MO STATTING خارج از محدوده 36.8 – 37.2 درجه سانتیگراد باشد .

-         اطلاعات موجود در برنامه USER SETUP یا برنامه SYSTEM SETUP نامعتبر باشد SCREEN نمایان باشد .

-         اطلاعات داخلی مربوط به QC PLOT , QC LOG نامعتبر باشد ـ مثلاً پیغامی وجود نداشته باشد .

-    در صورتیكه اطلاعات موجود در برنامه USER SETUP و یا SYSTEM SETUP نامتعبر باشند صفحه ( SCREEN ) زیر نمایان خواهد بود .


حفاظت و نگهداری MAINTENANCE

منوی حفاظت و نگهداری حاوی برنامه های زیر می باشد :

-    RINSE جهت انجام برنامه شستشوی خطوط انتقال مایع . همواره در پایان یك محاسبه و یا یك كالیبراسون و یا قطع یك برنامه محاسبه بطور اتوماتیك یك شستشو صورت می گیرد . این برنامه بمدت 68.6 ثانیه بطول می انجامد .

-    CLEANING راه اندازی این برنامه موجب اجرای یك پروسه نظافت
( CLEANING ) غیر منظم می گردد . این برنامه باعث نظافت خطوط انتقال مایع از رسوبات هر نوع ماده مزاحم گردیده  در پایان با یك عمل شستشوی ( RINSE ) نسبتاً طولانی به پایان می رسد . برنامه بصورت غیر قابل توقف بوده و بمدت 6 دقیقه بطول می انجامد .

-    PROTEIN REMOVAL  ( پروتئین زاتی ) این برنامه برای زدودن رسوبات پروتئین از قسمت محاسبات طراحی شده . برنامه با تزریق مایع هیپوكلریت توسط اپراتور آغاز گردیده و نهایتاً با یك شستشوی ( RINSE ) طولانی به پایان می رسد . برنامه غیر قابل توقف بوده و بمدت 3.5 دقیقه بطول می انجامد .

-    DECONTAMINATION این برنامه جهت تمیز نمودن خطوط انتقال مایع و یا دست زدن به مثلاً الكترودها ، لوله های پمپ و یا ظرف ضایعات جهت تعویض و یا بازبینی بمنظور رفع هر گونه خطر ناشی از آلودگی به امراض پیشی بینی شده . این برنامه با تزریق محلول هیپوكلریت توسط اپراتور و بستن در پوش ارائه نمونه آغاز می شود . سپس دستگاه بكمك محلول هیپوكلریت كه توسط محلول شستشو قدری رقیق شده كار را ادامه داده و نهایتاً با انجام یك شستشوی طولانی كار را به اتمام می رساند . این برنامه بمدت 7.2 دقیقه بطور می انجامد .

-         OTHER MAINTENANCE PROGRANS – به مقاله تحت سر فصل خود در زیر این قسمت مراجعه شود .

-    HELP  این برنامه همواره در طول انجام توابع دیگر برنامه حفاظت و نگهداری قابل استفاده بوده و با تحریك آن ، با گشوده شدن یك پنجره اطلاعات كمكی را در اختیار شما قرار می دهد .

منوی این برنامه حاوی بخشهای زیر می باشد :

QC BATCH AND CONTROL RANGES – این برنامه جهت وارد نمودن شماره های BATCH جدید ، كدهای اطلاعاتی و CONTROL RANGE به دستگاه تدارك دیده شده .

MAINTENANCE AND TEOUBLE SHOUTING :

RENGENT LEBELS – جهت تنظیم سطوح مایعات در ظرف  ( SALT BRIDGS) كالیبراسیون و محل شسشو می باشد .

MAINTENANCE SCHEDULE – این برنامه كارهای مختلفی را كه در رابطه  با نگهداری ABL 500 ضروری می باشند تشریح می نماید و همچنین فواصل زمانی كه مرتباً می بایست دستگاه سرویس گردد و همچین زمان سرویس بعدی را نیز به اطلاع شما می رساند . چنانچه برنامه حفاظت و نگهداری در یك فاصله زمانی محدود دو بار انجام شود بر روی صفحه به شما اطلاع داده خواد شد .

قیمت فایل فقط 11,700 تومان

خرید

برچسب ها : تحقیق بررسی آندوسكوپی و كاربرد آن , پژوهش بررسی آندوسكوپی و كاربرد آن , مقاله بررسی آندوسكوپی و كاربرد آن , دانلود تحقیق بررسی آندوسكوپی و كاربرد آن , بررسی آندوسكوپی و كاربرد آن , آندوسكوپی , كاربرد آندوسكوپی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر